Zabavne igre s brojevima - Artrea

Title
Idi na sadržaj
Zabavne igre s brojevima
Zabavne igre s brojevima interaktivni cd za učenje brojeva
Zabavne igre s brojevima je skup zabavnih, multimedijalnih igra uz koje djeca mogu naučiti brojeve kroz igru i zabavu te na njima prihvatljiv način.

Zabavne igre s brojevima napravljene su tako da ih mogu samostalno koristiti djeca već od pete godine.

Svaki od devet zadataka na putu do dvorca sastoji se od pet nivoa kroz koje dijete usvaja određena saznanja. Na kraju igre dolazi se do Dvorca u kojem se mogu igrati zabavne i tematske igre: bojanka, slagalica, tražilica, tangram i igra vješala.

Idejno rješenje i obrada: Mirjana Martan
Nakladnik: Artmedia, multimedija i izdavaštvo, Varaždin
Format: interaktivni PC program, Windows
Cijena/kom 66,00 kn
približno 9.00 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Ukoliko odabrani edukativni program želite naručiti na CD-u i primiti poštom, prije nego dodate proizvod u košaricu, umjesto opcije "Download" odaberite opciju "Poštom".
Sadržaj CD-a Zabavne igre s brojevima
Brojevi
Glavni sadržaj ovog edukativnog programa su igre s brojevima, koje se sastoje od 9 zadataka koje dijete igra po redu. Svaki zadatak sastoji se od 5 nivoa, a nakon što se završi svih pet nivoa, prelazi se na sljedeći zadatak.
Zabavne igre s brojevima interaktivni cd za učenje brojeva
Dva stupnja težine
Igra je podijeljena na dva stupnja težine: za djecu koja tek uče i upoznavaju brojeve, te za djecu koja već znaju brojati do 10.
Zabavne igre s brojevima interaktivni cd za učenje brojeva
Dvorac
Nakon što se prođu svi zadaci, dolazi se do dvorca u kojem se mogu igrati zabavne tematske igre: slagalica, tražilica, bojanka, tangram i igra vješala.
Zabavne igre s brojevima interaktivni cd za učenje brojeva
Narudžbe
Sva naša izdanja, osim putem naše online narudžbenice, možete naručiti i na brojeve telefona: 042/211 902, fax: 042/211 902 ili mobitel: 091/534 8199, 099/8696-138 svakog radnog dana od 8 do 20 sati.
Newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti o našim novim izdanjima i aktualnim ponudama upišite se na našu mailing listu.


Potvrdi klikom na donji gumb


Vašu e-mail adresu ćemo koristiti samo u svrhu slanja naših obavijesti o novim sadržajima i proizvodima i nećemo ju prosljeđivati ili davati na korištenje trećim osobama.
Svatko ima mogućnost odjave s mailing liste u svakom poslanom e-mailu, a odjava s liste moguća je i ovdje. U slučaju da želite dodatne informacije, možete ih pronaći ovdje.
Povratak na sadržaj