Artmedia
  Home CD sadržaji DVD sadržaji Knjige E-knjige Online škola Mozgalice Online igre

Matematika 5-8

Mozgalomanija

Čista Petica

Matematika 1-4

Vesela školica

Predškola

Slovarica

                 

Edukativni sadržaji

Čituljica 1, 2, 3
Slovarica
Predškola
Vesela školica
Zabavne igre s brojevima
Matka za predškolce
Čista Petica I - VIII
Matematika 1-4
Matematika 5-8
Mozgalomanija
Mozgalice za pametne glavice 1,2
 

DVD interaktivni video

ABECEDA kroz igru
BROJEVI kroz igru
BOJE kroz igru
SUPROTNOSTI kroz igru
 

 

Narudžbe

Sva naša izdanja, osim putem naše online narudžbenice, možete naručiti i na brojeve telefona: 042/211 902, fax: 042/211 902 ili mobitel: 091/534 8199, 099/8696-138,  svaki radni dan od 8 do 20 sati.

Sva naša izdanja možete potražiti i u knjižarama.

Matematika 5-8

Matematika 5-8 interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje gradiva matematike za više razrede osnovne škole

Kompletno gradivo matematike za više
razrede osnovne škole
na jednom CD-u!

- učenje
- ponavljanje
- vježbanje
- utvrđivanje gradiva
- kompletni pregled gradiva
  osnovne škole
- bolji rezultati u školi

CD Matematika 5-8 je edukativni, interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje matematike od petog do osmog razreda osnovne škole. Obuhvaćeno je kompletno gradivo matematike, s repetitorijem i zadacima u interaktivnom obliku, uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima za svaku cjelinu s ili bez rješenja.

Jednostavan za korištenje i pristupačan djeci u višim razredima osnovne škole, ovaj CD na jednostavan i praktičan način omogućava ponavljanje, vježbanje i utvrđivanje gradiva iz matematike te može biti veoma koristan i kod prelaska iz osnovne u srednju školu.

Autor: Mirjana Martan
Stručni suradnik: Vesna, Svrtan prof.
Nakladnik: Artmedia, multimedija i izdavaštvo, Varaždin
Format: CD


Više o CD-u Matematika 5-8
u PDF obliku (4.3Mb).

 
Cijena/kom 90,00 kn
približno 12.30 EUR

kom:

 

Iz recenzije

 

... CD je namijenjen učenicima od petog do osmog razreda osnovne škole, njihovim roditeljima i učiteljima u svrhu  slučajnog ili sustavnog ponavljanja i uvježbavanja gradiva. Primjena CD-a omogućava produktivno i reproduktivno ponavljanje, a od velike pomoći  može biti prilikom prelaska iz osnovne u srednju školu. Ponavljanje gradiva je jednako važno (ponekad i važnije) od  obrade, te je nužno učenike dodatno motivirati i za ovaj način stjecanja znanja, vještina i navika. Novim generacijama učenika interaktivno učenje predstavlja zadovoljstvo, te će ovaj CD doprinijeti motivaciji za redoviti rad, a time i razvijanju radnih navika koje predstavlja najvažniju ulogu škole... (cijelu recenziju možete vidjeti ovdje)
Mišljenje Agencije za odgoj i obrazovanje možete vidjeti ovdje)

 

Matematika 5-8 - Instalacija

Matematika 5-8

Matematika 5-8 pokreće se bez instalacije, direktno sa CD-a i radi na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse XP ili više.

Info za Info OS Mac računala >>>

 

Sadržaj CD-a Matematika 5-8

 

Glavni izbornik

Matematika 5-8 računske operacije u skupu No, razlomci, decimalni brojevi, cijeli brojevi, racionalni brojevi, realni brojevi, linearne jednadžbe, koordinatni sustav, kvadriranje i korjenovanje, postotni račun, mjerne jedinice i geometrija

Glavni izbornik nudi 12 tema za odabir: računske operacije u skupu No, razlomci, decimalni brojevi, cijeli brojevi, racionalni brojevi, realni brojevi, linearne jednadžbe, koordinatni sustav, kvadriranje i korjenovanje, postotni račun, mjerne jedinice i podcjelina Geometrija.

 

Podizbornici

Matematika 5-8

Svaka tema ima mogućnost odabira dodatnih izbornika, odnosno novih tema unutar njih (ukupno 180 izbornika) za interaktivno vježbanje ili ispisivanje, te ponavljanje određenog dijela gradiva.

 

Ponavljanje - repetitorij

Matematika 5-8 formule, objašnjenja, memento, repetitorij

Svaka cjelina ima mogućnost odabira oglednih primjera za ponavljanje određenog gradiva sa formulama i objašnjenjima, s mogućnošću čitanja na ekranu ili ispisivanja na papir.
 

 

Interaktivno vježbanje

Matematika 5-8

Odabirom podcjeline otvara se mogućnost interaktivnog vježbanja. Svaka je vježba sastavljena od 15 pitanja, a na kraju se dobije broj točnih odgovora i postotak ispravno riješenih zadataka.
Kod netočnog odgovora ispisuje se točno rješenje za usporedbu. Brojevi se na ekranu pojavljuju slučajnim odabirom pa se svaki puta rješavaju novi zadaci.
 

 

Ispisivanje na pisač

Matematika 5-8 ispisivanje zadataka iz matematike

Svaka podcjelina ima mogućnost ispisivanja listića sa zadacima na pisač. Zadaci se mogu ispisivati sa ili bez rješenja. Klikom na gumb "Novi zadaci" na ekranu se pojavljuju novi brojevi tako da se može ispisati neograničen broj različitih listića.
 

 

Demo verzija

Matematika 5-8

U ovoj demo verziji prikazan je samo dio sadržaja (jedna podcjelina) sa CD-a Matematika 5-8...

Demo verzija Matematika 5-8

 
 

Temeljem stručnog mišljenja Agencije za odgoj i obrazovanje Klasa 602-02/11-01/0083 URBROJ 561-03-03/6-11-2 od 15. lipnja 2011. edukativni CD Matematika 5-8 namijenjen je učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole s ciljem ponavljanja i uvježbavanja gradiva te provjeravanja znanja. Jednostavan je za korištenje jer su dane jasne upute. Na Glavnom izborniku je 12 naslova nastavnih cjelina od kojih svaka ima dodatnu podjelu. Zadaci uglavnom obuhvaćaju gradivo osnovne škole, dobro su odabrani, postupno po složenosti. Učenici ih mogu rješavati interaktivno pomoću računala, a složeniji zadaci mogu se ispisati i rješavati na papiru. Za svaki postavljeni zadatak dobiva se povratna informacija o točnosti rješenja, a prema potrebi može se aktivirati ogledni primjer u kojemu se objašnjava postupak rješavanja. Uz to, svakim klikom miša, generira se novi zadatak. Matematički sadržaji prezentirani na ovaj način motiviraju učenike na samostalan rad. Valja naglasiti da je sadržaj ovog CD-a i estetski dobro oblikovan što dodatno može pozitivno utjecati na pozornost i koncentraciju učenika.
Odlukom Agencije za odgoj i obrazovanje Klasa: 602-09/12-01/0012, UrBroj: 561-04/8-13-3 od 28. veljače 2013. godine odobrava se uporaba pomoćnog nastavnog sredstva Interaktivne vježbenice na CD-u Matematika 5-8 u nastavnom programu Matematike za 5.- 8. razred osnovne škole.

 

Temeljem stručnog mišljenja Agencije za odgoj i obrazovanje edukativni CD Matematika 5-8 namijenjen je učenicima od 5. do 8. razreda osnovne škole s ciljem ponavljanja i uvježbavanja gradiva te provjeravanja znanja. Prema mišljenju Agencije za odgoj i obrazovanje CD Matematika 5-8 prihvatljiv je za uporabu u osnovnim školama. >>> više

Vaši komentari:

Ovo je stvarno super. Ponavljamo, vježbamo i učimo. Puno je lakše i zabavnije uz ovaj CD.

mama

Ovaj CD je pravo otkriće. Sad napokon mogu ispisati zadatke i provjeravati prema rješenjima.

Zadovoljna mama iz Splita

Ovo je jedini takav CD i izvrstan je. Kad zatreba možemo ponoviti i gradivo prethodnog razreda. A možemo i ispisati zadatke. Sa rješenjima. Super.

Pozdrav iz Vinkovaca

Nama roditeljima, a i đacima, je trebalo tako nešto. Samo tako nastavite.

Ovaj CD stvarno može učenicima olakšati vježbanje matematike i usvajanje gradiva. Uz pomoć animiranih primjera djeca će lakše savladati određene postupke i uvježbati računanje.

učiteljica

 

Online škola - testovi i zadaci za igru i ispis

Matematika - zadaci i testovi
Hrvatski
Priroda
Engleski rječnik
Njemački rječnik
Kvizovi za velike i male

 

Online igre

Tangrami
Memory
Mali piano
Vješala
Napravi snjegovića
Kviz za najmlađe
Životinje
Puzzle
Bojanke

 

Newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti o našim novim izdanjima i aktualnim ponudama upišite se na našu mailing listu.


Potvrdi klikom na donji gumb  

Vašu e-mail adresu ćemo koristiti samo u svrhu slanja naših obavijesti o novim sadržajima i proizvodima i nećemo ju prosljeđivati ili davati na korištenje trećim osobama. Svatko ima mogućnost odjave s mailing liste u svakom poslanom e-mailu, a odjava s liste moguća je i ovdje. U slučaju da želite dodatne informacije, možete ih pronaći ovdje.

Home | O nama | Uvjeti prodaje | Kontakt | Artmedia © 2004-2018 | Uvjeti korištenja | Politika Privatnosti