Slovarica - Artrea

Title
Idi na sadržaj
Slovarica - interaktivni program za učenje slova, čitanja i pisanja
Slovarica - interaktivni cd za učenje slova, čitanja i pisanja
Slovarica je zabavna, multimedijalna igra koja uz pomoć napredne metode, na djeci prihvatljiv način omogućava učenje tiskanih i pisanih slova, čitanje i pisanje slova i riječi kroz slikovne prikaze, slušanje glasovnih zapisa te otkrivanje novih pojmova.

S izgovorom pojedinih slova i cijelih riječi dijete kroz poticajne zadatke uči čitati i pisati velika i mala tiskana slova te upoznaje i pisana slova kroz igru.
Uz pažljivo odabrane pojmove i popratne slikovne prikaze dijete može učiti slova u ugodnoj i kreativnoj atmosferi, te usvajati znanje kroz popratne sadržaje, igre i poticajne zadatke.

Slovarica je napravljena tako da je mogu samostalno koristiti djeca već od četvrte godine.

Unutar programa obrađena su velika i mala tiskana slova, a dodani su i listići za ispisivanje na pisaču pomoću kojih dijete može vježbati pisanje naučenih slova. Dodatak Slovarici su i zabavne, tematske igre: memori, slagalica i tražilica.

Idejno rješenje i obrada: Mirjana Martan
Nakladnik: Artmedia, multimedija i izdavaštvo, Varaždin
Format: interaktivni PC program, Windows
Cijena/kom 8,70 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Ukoliko odabrani edukativni program želite naručiti na CD-u i primiti poštom, prije nego dodate proizvod u košaricu, umjesto opcije "Download" odaberite opciju "Poštom".
Sadržaj edukativnog programa Slovarica
Slova
Glavni sadržaj CD-a je Slovarica, u kojoj dijete može vidjeti svako slovo, čuti njegov izgovor, te uz četiri pojma koja počinju tim slovom kroz igru usvojiti izgled i izgovor slova. Kroz slaganje riječi dijete usvaja i izgled i izgovor i preostalih slova abecede.
Slovarica - interaktivni cd za učenje slova, čitanja i pisanja
Listići
Sastavni dio Slovarice su i listići u PDF obliku koji se mogu ispisati na pisaču, tako da dijete može vježbati pisanje slova na papiru. Na svakom listiću nalazi se jedno slovo, uz opisan način pisanja te prostor za vježbu.
Na dnu svake stranice nalaze se likovi iz slovarice te dijete može ponoviti pojmove s istim početnim slovom kao što je naučilo kroz igru na CD-u.
Slovarica - interaktivni cd za učenje slova, čitanja i pisanja
Igralište
Tri igre sa slovima čine:
Memori - igra memorije sa slovima
Tražilica - igra traženja predmeta na slici prema početnom slovu
Slagalica - slaganje slova od četiri dijela
Slovarica - interaktivni cd za učenje slova, čitanja i pisanja
Memory
Igra memorije sadrži 10 parova sličica sa slovima i slikom pojma koji počinje istim slovom. Kod svakog pokretanja igre, pojavljuje se drugih 10 parova slova tako da dijete kroz više igara može upoznati sva slova abecede.
Slovarica - interaktivni cd za učenje slova, čitanja i pisanja
Tražilica
U ovoj igri dijete treba na slici pronaći predmete koji počinju određenim slovom. Zadano slovo ispisano je na vrhu pomoćne trake s desne strane ekrana, a ispod slova nalaze se obrisi traženih likova. Pritiskom na obris lika dijete čuje naziv lika što mu pomaže kod traženja.
Slovarica - interaktivni cd za učenje slova, čitanja i pisanja
Slagalica
U igri slagalice pojavljuje se svih trideset slova slučajnim redoslijedom. Svako slovo treba posložiti iz četiri dijela, a kada je zadatak završen, dijete može čuti izgovor složenog slova.
Slovarica - interaktivni cd za učenje slova, čitanja i pisanja
Narudžbe
Sva naša izdanja, osim putem naše online narudžbenice, možete naručiti i na brojeve telefona: 042/211 902, fax: 042/211 902 ili mobitel: 091/534 8199, 099/8696-138 svakog radnog dana od 8 do 20 sati.
Newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti o našim novim izdanjima i aktualnim ponudama upišite se na našu mailing listu.


Potvrdi klikom na donji gumb


Vašu e-mail adresu ćemo koristiti samo u svrhu slanja naših obavijesti o novim sadržajima i proizvodima i nećemo ju prosljeđivati ili davati na korištenje trećim osobama.
Svatko ima mogućnost odjave s mailing liste u svakom poslanom e-mailu, a odjava s liste moguća je i ovdje. U slučaju da želite dodatne informacije, možete ih pronaći ovdje.
Povratak na sadržaj