CD sadržaji - Artrea

Title
Idi na sadržaj
Interaktivni sadržaji za školski uzrast - 1. do 8. razred
Edukativni interaktivni programi za vrtićki, predškolski i školski uzrast mogu se naručiti kao instalacijske datoteke koje kupac skida na računalo online po uplati ili na CD-u koji se šalje poštom. Ukoliko odabrani edukativni program želite naručiti na CD-u i primiti poštom, prije nego dodate proizvod u košaricu, umjesto opcije "Download" odaberite opciju "Poštom". Svi programi rade na Windows operativnom sustavu (XP ili više).
Čista Petica I, II, III, IV, V - za šk. god. 2021./2022.
Edukativni program za ponavljanje i vježbanje gradiva osnovne škole.
Programi Čista Petica I, II, III, IV obuhvaćaju gradivo iz Matematike, Prirode, Hrvatskog jezika, Geografije i Povijesti. Uz više od 600 zadataka, Vodič kroz lektiru na CD-u se nalazi i igralište s 8 igara. Gradivo i pitanja su praćeni i razrađeni prema nastavnom planu i razrađeni po cjelinama.
Uz interaktivno vježbanje postoji i mogućnost ispisivanja listića sa zadacima i rješenjima unutar svakog programa.  
Više o programima  Čista Petica >>>
Čista Petica I, II, III, IV, V - uöilice za ponavljanje gradiva
Čituljica 1, Čituljica 2, Čituljica 3
Čituljica 1, Čituljica 2 i Čituljica 3 su edukativni, interaktivni programi za učenje čitanja, usvajanje predčitalačkih i čitalačkih sposobnosti te razumijevanja pročitanog teksta.
CD Čituljica 1 namijenjen je djeci od 5 do 7 godina (predškolski i školski uzrast) koja tek uče čitati velika tiskana slova ili imaju poteškoća s čitanjem.
CD Čituljica 2 namijenjen je djeci od 6 do 9 godina (predškolski i školski uzrast) koja usvajaju proces čitanja, slogovanja, prepoznavanja riječi i teksta s razumijevanjem ili imaju poteškoća s čitanjem.
CD Čituljica 3  namijenjen je djeci od 7 do 9 godina (školski uzrast) koja usvajaju proces čitanja, čitanja teksta s razumijevanjem ili imaju poteškoća s usvajanjem čitanja.
Zabavne i jednostavne za korištenje, ove interaktivne vježbenice na jednostavan i praktičan način, kroz mnoštvo zadataka i igara, omogućavaju  postizanje boljih rezultata u savladavanju čitanja.
Više o programima  Čituljica 1, 2, 3 >>>
Čituljica - interaktivni CD za učenje čitanja, velikih i maslih tiskanih slova za djecu koja uče čitati ili djecu s poteškoćama kod čitanja.
Igrajmo se riječima
Igrajmo se riječima namijenjen je djeci od 8-10 godina, koja kroz multimedijalnu igru uče veze među riječima i aktiviraju misaone procese. Aktivnim, asocijativnim razmišljanjem počinju brže zaključivati, a njihovo znanje postaje funkcionalno, odnosno upotrebno.
Edukativni program Igrajmo se riječima omogućuje interaktivno usvajanje funkcionalnih vještina: pažnju, percepciju, analizu, sintezu, mišljenje, pamćenje i zaključivanje.

Više o programu  Igrajmo se riječima >>>
Cijena/kom 69,00 kn
približno 9.50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Matematika 1-4  
Matematika 1-4 je edukativni, interaktivni program za ponavljanje i vježbanje matematike od prvog do četvrtog razreda OŠ te usklađen s nastavnim programom za osnovne škole. Kompletno gradivo matematike za niže razrede osnovne škole u interaktivnom obliku uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima sa ili bez rješenja.

Ovakav način učenja djeci olakšava savladavanje gradiva i učenje postaje jednostavnije i zabavnije.

Jednostavan za korištenje i pristupačan djeci u nižim razredima osnovne škole, ovaj program na jednostavan i praktičan način omogućava ponavljanje gradiva, vježbanje i utvrđivanje gradiva iz matematike.

Više o programu  Matematika 1-4 >>>
Cijena/kom 69,00 kn
približno 9.50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Matematika 1-4 interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje gradiva matematike za niže razrede osnovne škole
Matematika 5-8  
Matematika 5-8 je edukativni, interaktivni program za ponavljanje i vježbanje matematike od petog do osmog razreda OŠ, usklađen s nastavnim programom za osnovne škole.  Kompletno gradivo matematike u interaktivnom obliku uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima s ili bez rješenja.

Jednostavan za korištenje i pristupačan djeci u višim razredima osnovne škole, ovaj program na jednostavan i praktičan način omogućava ponavljanje gradiva, vježbanje i utvrđivanje gradiva iz matematike.

Više o programu  Matematika 5-8 >>>

Način preuzimanja:

Količina:

Cijena/kom 90,00 kn
približno 12.30 EUR
Matematika 5-8 interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje gradiva matematike za više razrede osnovne škole
Sadržaji za predškolski i školski uzrast - koncentracija, percepcija, logika
Trening percepcije
Interaktivni program sa zadacima za razvijanje i uvježbavanje vizuo-perceptivnih vještina: vizualnog pamćenja, identifikacije i razlikovanja, uočavanje oblika i forme, koordinacije oko-ruka, konstantnosti forme, prepoznavanja obrazaca, vizualne pažnje, vizualnog zaključivanja i dr.

Ovakav tip treninga posebno je koristan za djecu koja kreću ili su tek krenula u školu te kod djece s razvojnim teškoćama čitanja i pisanja (disleksija), poremećajem pažnje, koncentracije, diskalkulije, ADD-a , ADHD-a, autizma....

Više o programu  Trening percepcije >>>
Cijena/kom 79,00 kn
približno 10.50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Trening percepcije - interaktivna vježbenica za treniranje pažnje i koncentracije za predškolski i školski uzrast
Vježbe koncentracije 1
Vježbe koncentracije za predškolski i školski uzrast
Poticajne interaktivne igre za razvijanje i uvježbavanje koncentracije i pažnje te razvijanje različitih sposobnosti (zapažanje, kratkoročno i dugoročno pamćenje, zaključivanje i dr.) na djeci zabavan i prihvatljiv način.

Program Vježbe koncentracije omogućuje interaktivno vježbanje koncentracije te usvajanje drugih funkcionalnih vještina: pažnju, percepciju, analizu, sintezu, mišljenje, pamćenje i zaključivanje.

Više o programu  Vježbe koncentracije >>>
Cijena/kom 69,00 kn
približno 9.50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Mozgalice za pametne glavice 1
Mozgalice za pametne glavice je skup interaktivnih igara koje pomažu u razvijanju logičkih sposobnosti, vježbanju memorije, zapažanja i koncentracije kod djece predškolskog i školskog uzrasta.

Program je namijenjen djeci od 5-8 godina.

Cijena/kom 69,00 kn
približno 9.50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Mozgalice za pametne glavice edukativni cd za razvijanje memorije, koncentracije, vizualne percepcije, motorike za djecu predškolskog uzrasta
Mozgalice za pametne glavice 2
Mozgalice za pametne glavice 2 je skup interaktivnih igara koje pomažu u razvijanju logičkih sposobnosti, vježbanju memorije, zapažanja i koncentracije kod djece predškolskog i školskog uzrasta.

Program je namijenjen djeci od 6-12 godina.

Cijena/kom 69,00 kn
približno 9.50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Mozgalice za pametne glavice 2
Mozgalomanija
Mozgalomanija je skup interaktivnih igara/vježbi koje pomažu u razvijanju logičkih sposobnosti, vježbanju memorije, zapažanja i koncentracije.

Program sadrži više od 500 različitih vizualnih, auditivnih i logičkih zadataka različitih stupnjeva te različitih težina.

Programom se mogu koristiti djeca i učenici od šeste godine, a i odrasli.

Više o programu  Mozgalomanija >>>
Cijena/kom 79,00 kn
približno 10.50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Mozgalomanija Mozgalice na CD-u za razvoj koncentracije, memorije, zapažanja
Sadržaji za predškolski uzrast
Program ranog učenja - Učimo boje, brojeve, životinje
Komplet od 3 interaktivna CD-a - vježbenice za uzrast od 3-5 godina koje pomažu u učenju brojeva, boja i životinja te kod djece razvijaju logiku, percepciju te druge vještine predviđene za uzrast od 3 do 5 godina.

Uz interaktivne igre uz pomoću kojih dijete uči i razvija memoriju, percepciju i logiku, dodana je i mogućnost ispisivanja listića za bojanje, crtanje i pisanje rukom na papiru, čime se omogućava i razvoj fine motorike ruku.

Više o kompletu Program ranog učenja >>>
Cijena/kom 135,00 kn
približno 18.00 EUR

Količina:

Program ranog učenja - Učimo boje, brojeve, životinje
Matka za predškolce
Interaktivna vježbenica za predškolski uzrast koja pomaže u učenju brojeva, osnova računanja i osnovnih računskih operacija te razvijanju logike i drugih saznanja predviđenih za uzrast od 5 do 7 godina.

Više o programu  Matka za predškolce >>>
Cijena/kom 69,00 kn
približno 9.50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Matka za predškolce edukativni cd za učenje osnovnih matematičkih operacija za predškolski uzrast
Vesela školica
Interaktivna vježbenica za predškolski i rani školski uzrast koja pomaže u usvajanju novih pojmova i znanja predviđenih za djecu tog uzrasta kroz različite igre tematskih sadržaja - igre sa slovima, brojevima, likovima, životinjama, bojama te nekoliko tematskih igara...

Više o programu  Vesela školica >>>
Cijena/kom 69,00 kn
približno 9.50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Vesela školica - interaktivna vježbenica
Slovarica
Paket multimedijalnih igara za djecu predškolske dobi i male školarce.

Uz program Slovarica djeca mogu svladati vještinu čitanja i pisanja malih i velikih tiskanih slova te kroz igru upoznati i pisana slova. Poticajni zadaci, slikovni prikazi, glasovni zapisi i tematske igre najbolji su način da se nauče slova.

Više o programu Slovarica >>>
Cijena/kom 66,00 kn
približno 9.00 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Slovarica edukativni cd za učenje slova i početno čitanje
Predškola
Predškola - Paket multimedijalnih igara za djecu predškolske dobi i male školarce za učenje slova, brojeva, boja.

Uz Predškolu djeca mogu naučiti slova, brojeve, osnove zbrajanja i oduzimanja, geometrijske likove i zabaviti se uz učenje.

Više o programu Predškola >>
Cijena/kom 65,00 kn
približno 8.90 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Predškola - virtualna učionica za predškolce
Kako se glasaju životinje
Kako se glasaju životinje edukativni program za djecu vrtićkog uzrasta.
Interaktivna slikovnica-bojanka za djecu vrtićkog i predškolskog uzrasta pomoću koje djeca kroz igru i zabavu upoznavaju domaće i divlje životinje, njihovo glasanje i, uz njima prihvatljiv medij, provode korisno vrijeme u bojanju, igranju tematskih igara te razvijaju motoriku, zaključivanje i šire spoznaje.

Cijena/kom 49,00 kn
približno 6.70 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Kako se glasaju životinje - interaktivna slikovnica/bojanka
Zabavne igre s brojevima
Paket multimedijalnih igara za djecu predškolske dobi i male školarce.

Uz program Zabavne igre s brojevima djeca mogu upoznati brojeve i njihova svojstva te kroz igru naučiti i osnovne računske operacije.

Više o programu  Zabavne igre s brojevima >>>
Cijena/kom 66,00 kn
približno 9.00 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Zabavne igre s brojevima interaktivni cd za učenje brojeva
Narudžbe
Sva naša izdanja, osim putem naše online narudžbenice, možete naručiti i na brojeve telefona: 042/211 902, fax: 042/211 902 ili mobitel: 091/534 8199, 099/8696-138 svakog radnog dana od 8 do 20 sati.

Sva naša izdanja možete potražiti i u knjižarama (popis knjižara).
Vaši kometari

Kupila sam sinu Čituljice jer je imao problema s čitanjem. Stvarno mu je pomoglo. Brzo je svladao spajanje slova i sad već čita bez problema.
Mama iz Rijeke

Svake godine kupujemo Čistu Peticu jer mom sinu stvarno olakšava ponavljanje gradiva.
zadovoljna mama jednog šestaša

Idem u 4. razred, ova stranica mi je jako pomogla pri učenju! U razredu dižem prosjek svima! Samo 2 četvorke! Ha, ha.. Hvala vam punoo! Ovo je puno bolje od prašnjavih udžbenika! Jos jednom hvala i Čista Petica!!!!!!

Prosle godine kupili smo isto Cistu 5icu. Najkrace receno, prezadovoljni smo! I dijete i ja.

Jako dobro napravljeno. Ima puno dobrih zadataka koji pomažu u vježbanju, posebno iz matematike. Koristimo i cd-ove čista petica. Super.

Predobra stranica. Jako puno pomažete nama roditeljima, a dakako samim time i djeci. Pozdrav iz OSIJEKA

Super, preporučujem vam da koristite ovu stranicu jer ja sam dobio Čistu peticu
Luka Radic 4.a

...kćer je upravo vrisnula od sreće kada smo pročitali da izlazi Čista Petica VII...

Hvala Vam za ovako dobru stranicu i CD-e za vježbu. Nadam se čistoj petici za 7. i 8. razred.
Mama iz Pule

Učenik sam 7. razreda  i veoma sam zadovoljan Čistom Peticom :DD

Prošle godine naručila sam za 5. razred i djetetu je pomoglo u povijesti, a ostatak je služio za ponavljanje, dijete uči što treba još učiti i ponoviti, te se više trudi i ispravlja ocjene koje su niže. Ovu godinu naručila sam i za mlađe dijete koje kreće u 1. razred, te za 6. razred, jer je stvar odlična. Hvala!

Idem u 6. razred i tata mi za svaki razred kupi CD Čista Petica, a ove godine mi je još kupio i CD Matematika 5-8. Tako mogu lakše ponoviti 5. razred i uvježbati gradivo 6. razreda. Ova stranica nas je potakla da ga kupimo. Hvala!
Kćerka i zadovoljni tata!

Moje je dijete prošle školske godine popravilo dosta ocjena koristeći Čistu Peticu za vježbu. Jako smo zadovoljni i koristit ćemo je i ove godine.
Vlasta, Split

Učiteljica sam 3.razreda OŠ. Peticu koristim dosta često i mogu reći da je izvrsna. Učenici su oduševljeni kada ponavljamo nastavne sadržaje koristeći Čistu Peticu.
Zdravka, Zadar

Kao logoped često koristim Čistu Peticu u radu s djecom i djeca je jako vole.
Vesna, Varaždin

Zaposlena sam u knjižnici OŠ Poreč i kupila sam sve Čiste Petice. Dok su slobodni, učenici ponavljaju gradivo. Većina njih je ispravila ocjene. Ja vas molim da izdate i za ostale razrede. Što prije jer ćete usrećiti mnoge učenike i roditelje pa i učitelje.
Vahida

Kupujem peticu već tri godine i jako sam zadovoljna.
Suzana

Kupila sam Čiste Petice svojim sinovima i obojica su bila zadovoljna ovim načinom učenja. I puno im je pomoglo.
Lidija, Zagreb

Moj sin je vježbao i igrao se i stvarno sam vidjela napredak u učenju i svladavanju gradiva. I kući je donosio petice. Jako sam zadovoljna.
Tanja, Zagreb

Moja kćer ide u treći razred i jako je zadovoljna Čistom Peticom. A ja više ne moram sama pisati zadatke za vježbanje. Na CD-u se nalazi sve što je potrebno za vježbu kod kuće.
Sanja, Osijek

Kod sina već vidim napredak od kada redovno vježba matematiku. Zadaci su svaki puta drugačiji, što je izvrsno za usvajanje osnovnih računskih operacija.
Tihana, Koprivnica

Moje dijete je zadovoljno sa Peticom jer je može samostalno koristiti i jer se može i poigrati između testova.
Marija, Zagreb

Petica je baš super.
Tea, Vinkovci

Moj sin je na CD-u Čista petica radio u školi i bio je oduševljen,pa smo kupili komplet za doma. Učeći na petici pokazao je nevjerojatan napredak.
Milan, Rijeka

Učiteljica sam 4. razreda OŠ i kupila sam nedavno CD Čista petica IV. Samo želim reći da sam prezadovoljna (i moji učenici, naravno). Hvala Vam.
K., Vinkovci
Newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti o našim novim izdanjima i aktualnim ponudama upišite se na našu mailing listu.


Potvrdi klikom na donji gumb


Vašu e-mail adresu ćemo koristiti samo u svrhu slanja naših obavijesti o novim sadržajima i proizvodima i nećemo ju prosljeđivati ili davati na korištenje trećim osobama.
Svatko ima mogućnost odjave s mailing liste u svakom poslanom e-mailu, a odjava s liste moguća je i ovdje. U slučaju da želite dodatne informacije, možete ih pronaći ovdje.
Povratak na sadržaj