Interaktivni edukativni programi - Artrea

Title
Idi na sadržaj
Narudžbe
Sva naša izdanja, osim putem naše online narudžbenice, možete naručiti i na brojeve telefona: 042/211 902, fax: 042/211 902 ili mobitel: 091/534 8199, 099/8696-138 svakog radnog dana od 8 do 20 sati.
Interaktivni edukativni programi za vrtićki, predškolski i školski uzrast
Edukativni interaktivni programi za vrtićki, predškolski i školski uzrast mogu se naručiti kao instalacijske datoteke koje kupac skida na računalo online po uplati, ili na CD-u koji se šalje poštom. Ukoliko odabrani edukativni program želite naručiti na CD-u i primiti poštom, prije nego dodate proizvod u košaricu, umjesto opcije "Download" odaberite opciju "Poštom". Svi programi rade na Windows operativnom sustavu (7 ili više).
Čista Petica I, II, III, IV, V - za šk. god. 2023./2024.
Čista Petica I, II, III, IV, V - uöilice za ponavljanje gradiva
Edukativni program za ponavljanje i vježbanje gradiva osnovne škole.
Programi Čista Petica I, II, III, IV obuhvaćaju gradivo iz Matematike, Prirode, Hrvatskog jezika, Geografije i Povijesti. Uz više od 600 zadataka, Vodič kroz lektiru na CD-u se nalazi i igralište s 8 igara. Gradivo i pitanja su praćeni i razrađeni prema nastavnom planu i razrađeni po cjelinama.
Uz interaktivno vježbanje postoji i mogućnost ispisivanja listića sa zadacima i rješenjima unutar svakog programa.  
Više o programima  Čista Petica >>>
Čituljica 1, Čituljica 2, Čituljica 3
Čituljica - interaktivni CD za učenje čitanja, velikih i maslih tiskanih slova za djecu koja uče čitati ili djecu s poteškoćama kod čitanja.
Čituljica 1, Čituljica 2 i Čituljica 3 su edukativni, interaktivni programi za učenje čitanja, usvajanje predčitalačkih i čitalačkih sposobnosti te razumijevanja pročitanog teksta.
CD Čituljica 1 namijenjen je djeci od 5 do 7 godina (predškolski i školski uzrast) koja tek uče čitati velika tiskana slova ili imaju poteškoća s čitanjem.
CD Čituljica 2 namijenjen je djeci od 6 do 9 godina (predškolski i školski uzrast) koja usvajaju proces čitanja, slogovanja, prepoznavanja riječi i teksta s razumijevanjem ili imaju poteškoća s čitanjem.
CD Čituljica 3  namijenjen je djeci od 7 do 9 godina (školski uzrast) koja usvajaju proces čitanja, čitanja teksta s razumijevanjem ili imaju poteškoća s usvajanjem čitanja.
Zabavne i jednostavne za korištenje, ove interaktivne vježbenice na jednostavan i praktičan način, kroz mnoštvo zadataka i igara, omogućavaju  postizanje boljih rezultata u savladavanju čitanja.
Više o programima  Čituljica 1, 2, 3 >>>
Igrajmo se riječima
Igrajmo se riječima namijenjen je djeci od 8-10 godina, koja kroz multimedijalnu igru uče veze među riječima i aktiviraju misaone procese. Aktivnim, asocijativnim razmišljanjem počinju brže zaključivati, a njihovo znanje postaje funkcionalno, odnosno upotrebno.
Edukativni program Igrajmo se riječima omogućuje interaktivno usvajanje funkcionalnih vještina: pažnju, percepciju, analizu, sintezu, mišljenje, pamćenje i zaključivanje.

Više o programu  Igrajmo se riječima >>>
Cijena/kom 9,25 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Matematika 1-4  
Matematika 1-4 interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje gradiva matematike za niže razrede osnovne škole
Matematika 1-4 je edukativni, interaktivni program za ponavljanje i vježbanje matematike od prvog do četvrtog razreda OŠ te usklađen s nastavnim programom za osnovne škole. Kompletno gradivo matematike za niže razrede osnovne škole u interaktivnom obliku uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima sa ili bez rješenja.

Ovakav način učenja djeci olakšava savladavanje gradiva i učenje postaje jednostavnije i zabavnije.

Jednostavan za korištenje i pristupačan djeci u nižim razredima osnovne škole, ovaj program na jednostavan i praktičan način omogućava ponavljanje gradiva, vježbanje i utvrđivanje gradiva iz matematike.

Više o programu  Matematika 1-4 >>>
Cijena/kom 9,45 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Matematika 5-8  
Matematika 5-8 interaktivni CD za ponavljanje i vježbanje gradiva matematike za više razrede osnovne škole
Matematika 5-8 je edukativni, interaktivni program za ponavljanje i vježbanje matematike od petog do osmog razreda OŠ, usklađen s nastavnim programom za osnovne škole.  Kompletno gradivo matematike u interaktivnom obliku uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima s ili bez rješenja.

Jednostavan za korištenje i pristupačan djeci u višim razredima osnovne škole, ovaj program na jednostavan i praktičan način omogućava ponavljanje gradiva, vježbanje i utvrđivanje gradiva iz matematike.

Više o programu  Matematika 5-8 >>>
Cijena/kom 11,95 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Sadržaji za predškolski i školski uzrast - koncentracija, percepcija, logika
Trening percepcije
Trening percepcije - interaktivna vježbenica za treniranje pažnje i koncentracije za predškolski i školski uzrast
Interaktivni program sa zadacima za razvijanje i uvježbavanje vizuo-perceptivnih vještina: vizualnog pamćenja, identifikacije i razlikovanja, uočavanje oblika i forme, koordinacije oko-ruka, konstantnosti forme, prepoznavanja obrazaca, vizualne pažnje, vizualnog zaključivanja i dr.

Ovakav tip treninga posebno je koristan za djecu koja kreću ili su tek krenula u školu te kod djece s razvojnim teškoćama čitanja i pisanja (disleksija), poremećajem pažnje, koncentracije, diskalkulije, ADD-a , ADHD-a, autizma....

Više o programu  Trening percepcije >>>
Cijena/kom 10,50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Vježbe koncentracije 1
Vježbe koncentracije za predškolski i školski uzrast
Poticajne interaktivne igre za razvijanje i uvježbavanje koncentracije i pažnje te razvijanje različitih sposobnosti (zapažanje, kratkoročno i dugoročno pamćenje, zaključivanje i dr.) na djeci zabavan i prihvatljiv način.

Program Vježbe koncentracije omogućuje interaktivno vježbanje koncentracije te usvajanje drugih funkcionalnih vještina: pažnju, percepciju, analizu, sintezu, mišljenje, pamćenje i zaključivanje.

Više o programu  Vježbe koncentracije >>>
Cijena/kom 9,25 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Mozgalice za pametne glavice 1
Mozgalice za pametne glavice edukativni cd za razvijanje memorije, koncentracije, vizualne percepcije, motorike za djecu predškolskog uzrasta
Mozgalice za pametne glavice je skup interaktivnih igara koje pomažu u razvijanju logičkih sposobnosti, vježbanju memorije, zapažanja i koncentracije kod djece predškolskog i školskog uzrasta.

Program je namijenjen djeci od 5-8 godina.

Cijena/kom 9,25 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Mozgalice za pametne glavice 2
Mozgalice za pametne glavice 2
Mozgalice za pametne glavice 2 je skup interaktivnih igara koje pomažu u razvijanju logičkih sposobnosti, vježbanju memorije, zapažanja i koncentracije kod djece predškolskog i školskog uzrasta.

Program je namijenjen djeci od 6-12 godina.

Cijena/kom 9,25 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Mozgalomanija
Mozgalomanija Mozgalice na CD-u za razvoj koncentracije, memorije, zapažanja
Mozgalomanija je skup interaktivnih igara/vježbi koje pomažu u razvijanju logičkih sposobnosti, vježbanju memorije, zapažanja i koncentracije.

Program sadrži više od 500 različitih vizualnih, auditivnih i logičkih zadataka različitih stupnjeva te različitih težina.

Programom se mogu koristiti djeca i učenici od šeste godine, a i odrasli.

Više o programu  Mozgalomanija >>>
Cijena/kom 10,50 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Sadržaji za predškolski uzrast
Program ranog učenja - Učimo boje, brojeve, životinje
Program ranog učenja - Učimo boje, brojeve, životinje
Komplet od 3 interaktivna CD-a - vježbenice za uzrast od 3-5 godina koje pomažu u učenju brojeva, boja i životinja te kod djece razvijaju logiku, percepciju te druge vještine predviđene za uzrast od 3 do 5 godina.

Uz interaktivne igre uz pomoću kojih dijete uči i razvija memoriju, percepciju i logiku, dodana je i mogućnost ispisivanja listića za bojanje, crtanje i pisanje rukom na papiru, čime se omogućava i razvoj fine motorike ruku.

Više o kompletu Program ranog učenja >>>
Cijena/kom 17,90 EUR

Količina:

Matka za predškolce
Matka za predškolce edukativni cd za učenje osnovnih matematičkih operacija za predškolski uzrast
Interaktivna vježbenica za predškolski uzrast koja pomaže u učenju brojeva, osnova računanja i osnovnih računskih operacija te razvijanju logike i drugih saznanja predviđenih za uzrast od 5 do 7 godina.

Više o programu  Matka za predškolce >>>
Cijena/kom 9,25 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Vesela školica
Vesela školica - interaktivna vježbenica
Interaktivna vježbenica za predškolski i rani školski uzrast koja pomaže u usvajanju novih pojmova i znanja predviđenih za djecu tog uzrasta kroz različite igre tematskih sadržaja - igre sa slovima, brojevima, likovima, životinjama, bojama te nekoliko tematskih igara...

Više o programu  Vesela školica >>>
Cijena/kom 9,25 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Slovarica
Slovarica edukativni cd za učenje slova i početno čitanje
Paket multimedijalnih igara za djecu predškolske dobi i male školarce.

Uz program Slovarica djeca mogu svladati vještinu čitanja i pisanja malih i velikih tiskanih slova te kroz igru upoznati i pisana slova. Poticajni zadaci, slikovni prikazi, glasovni zapisi i tematske igre najbolji su način da se nauče slova.

Više o programu Slovarica >>>
Cijena/kom 8,70 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Predškola
Predškola - virtualna učionica za predškolce
Predškola - Paket multimedijalnih igara za djecu predškolske dobi i male školarce za učenje slova, brojeva, boja.

Uz Predškolu djeca mogu naučiti slova, brojeve, osnove zbrajanja i oduzimanja, geometrijske likove i zabaviti se uz učenje.

Više o programu Predškola >>
Cijena/kom 8,72 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Kako se glasaju životinje
Kako se glasaju životinje - interaktivna slikovnica/bojanka
Kako se glasaju životinje edukativni program za djecu vrtićkog uzrasta.
Interaktivna slikovnica-bojanka za djecu vrtićkog i predškolskog uzrasta pomoću koje djeca kroz igru i zabavu upoznavaju domaće i divlje životinje, njihovo glasanje i, uz njima prihvatljiv medij, provode korisno vrijeme u bojanju, igranju tematskih igara te razvijaju motoriku, zaključivanje i šire spoznaje.

Cijena/kom 6,90 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti o našim novim izdanjima i aktualnim ponudama upišite se na našu mailing listu.


Potvrdi klikom na donji gumb


Vašu e-mail adresu ćemo koristiti samo u svrhu slanja naših obavijesti o novim sadržajima i proizvodima i nećemo ju prosljeđivati ili davati na korištenje trećim osobama.
Svatko ima mogućnost odjave s mailing liste u svakom poslanom e-mailu, a odjava s liste moguća je i ovdje. U slučaju da želite dodatne informacije, možete ih pronaći ovdje.
Povratak na sadržaj