Matematika 1-4 - Artrea

Title
Idi na sadržaj
Matematika 1-4
Matematika 1-4 CD za ponavljanje gradiva matematike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole
Kompletno gradivo matematike za niže
razrede osnovne škole
na jednom CD-u!
- učenje
- ponavljanje
- vježbanje
- utvrđivanje gradiva
- kompletni pregled gradiva
 osnovne škole
- bolji rezultati u školi
Matematika 1-4 je edukativni, interaktivni program za ponavljanje i vježbanje matematike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Obuhvaćeno je kompletno gradivo matematike za niže razrede, s repetitorijem, zadacima u interaktivnom obliku i animiranim primjerima, uz mogućnost ispisivanja listića sa zadacima za svaku cjelinu s ili bez rješenja.

Jednostavan za korištenje i pristupačan djeci u nižim razredima osnovne škole, ovaj program na jednostavan i praktičan način omogućava ponavljanje, vježbanje i utvrđivanje gradiva iz matematike.

Autor: Mirjana Martan
Stručni suradnik: Vesna, Svrtan prof.
Nakladnik: Artmedia, multimedija i izdavaštvo, Varaždin
Format: interaktivni PC program, Windows

Više o programu Matematika 1-4 >>>
Cijena/kom 9,45 EUR

Način preuzimanja:

Količina:

Ukoliko odabrani edukativni program želite naručiti na CD-u i primiti poštom, prije nego dodate proizvod u košaricu, umjesto opcije "Download" odaberite opciju "Poštom".
Odlukom Agencije za odgoj i obrazovanje Klasa: 602-09/12-01/0011, UrBroj: 561-06/7-13-3 od 28. veljače 2013. godine odobrava se uporaba pomoćnog nastavnog sredstva Interaktivne vježbenice na CD-u Matematika 1-4 u nastavnom programu Matematike za 1.- 4. razred osnovne škole.
Iz recenzije
... CD je namijenjen učenicima od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, njihovim roditeljima i učiteljima u svrhu  slučajnog ili sustavnog ponavljanja i uvježbavanja gradiva. Primjena CD-a omogućava produktivno i reproduktivno ponavljanje, te omogućava učeniku svladavanje osnovnih matematičkih sadržaja na stupnju automatizacije koji je osnovni preduvjet za uspješno svladavanje složenijih sadržaja u daljnjem školovanju. Ponavljanje gradiva je jednako važno (ponekad i važnije) od  obrade, te je nužno učenike dodatno motivirati za ovaj način stjecanja znanja, vještina i navika. Novim generacijama učenika interaktivno učenje predstavlja zadovoljstvo, te će ovaj CD doprinijeti motivaciji za redoviti rad, a time i razvijanju radnih navika koje predstavlja najvažniju ulogu škole.... (cijelu recenziju možete pročitati ovdje)
Sadržaj programa Matematika 1-4
Glavni izbornik
Brojevi, Zbrajanje, Oduzimanje, Množenje, Dijeljenje, Geometrija
Glavni izbornik nudi 8 tema za odabir: brojevi, Zbrajanje, Oduzimanje, Množenje, Dijeljenje, Više računskih operacija, Mjerne jedinice i Geometrija.
Matematika 1-4 CD za ponavljanje gradiva matematike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole
Podizbornici
Svaka tema ima mogućnost odabira dodatnih izbornika, odnosno novih tema unutar njih (ukupno 71 izbornik) za interaktivno vježbanje ili ispisivanje, te ponavljanje određenog dijela gradiva.
Matematika 1-4 CD za ponavljanje gradiva matematike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole
Ponavljanje - repetitorij
Svaka cjelina ima mogućnost odabira oglednih primjera za ponavljanje određenog gradiva s formulama i objašnjenjima, s mogućnošću čitanja na ekranu ili ispisivanja na papir.
Matematika 1-4 CD za ponavljanje gradiva matematike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole
Interaktivno vježbanje
Odabirom podcjeline otvara se mogućnost interaktivnog vježbanja. Svaka je vježba sastavljena od 15 pitanja, a na kraju se dobije broj točnih odgovora i postotak ispravno riješenih zadataka.
Kod netočnog odgovora ispisuje se točno rješenje za usporedbu. Brojevi se na ekranu pojavljuju slučajnim odabirom pa se svaki puta rješavaju novi zadaci.
Matematika 1-4 CD za ponavljanje gradiva matematike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole
Ispisivanje listića sa zadacima iz matematike
Svaka podcjelina ima mogućnost ispisivanja listića sa zadacima na pisač. Zadaci se mogu ispisivati sa ili bez rješenja. Klikom na gumb "Novi zadaci" na ekranu se pojavljuju novi brojevi tako da se može ispisati neograničen broj različitih listića.
Matematika 1-4 CD za ponavljanje gradiva matematike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole
Narudžbe
Sva naša izdanja, osim putem naše online narudžbenice, možete naručiti i na brojeve telefona: 042/211 902, fax: 042/211 902 ili mobitel: 091/534 8199, 099/8696-138 svakog radnog dana od 8 do 20 sati.
Newsletter
Ukoliko želite primati obavijesti o našim novim izdanjima i aktualnim ponudama upišite se na našu mailing listu.


Potvrdi klikom na donji gumb


Vašu e-mail adresu ćemo koristiti samo u svrhu slanja naših obavijesti o novim sadržajima i proizvodima i nećemo ju prosljeđivati ili davati na korištenje trećim osobama.
Svatko ima mogućnost odjave s mailing liste u svakom poslanom e-mailu, a odjava s liste moguća je i ovdje. U slučaju da želite dodatne informacije, možete ih pronaći ovdje.
Povratak na sadržaj