Uvjeti korištenja - Artrea

Title
Idi na sadržaj
Uvjeti korištenja
Uvjeti korištenja sadržaja
Svaki je posjetitelj ovih stranica ovlašten za pregledavanje i učitavanje materijala sa ovih web stranica isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe. Materijali objavljeni na ovim stranicama ne smiju se ni na koji način mijenjati ili umnožavati, kao ni prikazivati, izvoditi ili distribuirati u javnosti i drugim medijima, ili na bilo koji drugi način koristiti u bilo koju javnu ili komercijalnu svrhu.
Zabranjuje se svaka uporaba, re-publiciranje ovih materijala na bilo kojim drugim web stranicama ili umreženom računalnom okruženju, te u ostalim medijima u bilo koju komercijalnu svrhu bez pismenog odobrenja autora - Artmedia, obrt za multimediju i izdavaštvo.
Pod re-publiciranjem i komercijalnim korištenjem smatramo bilo kakvo korištenje kopije prepoznatljivih cjelina ili dijelova našeg sadržaja na način da se ostvaruje korist na bilo koji način.
Materijali na ovim stranicama zaštićeni su autorskim pravima i svaka neovlaštena uporaba bilo kojeg materijala na ovim stranicama može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima, trgovačkim znakovima i drugih zakona.

Besplatni materijali
Korištenje besplatnih materijala na stranicama artrea.com.hr dopuštno je samo u osobne, privatne i nekomercijalne svrhe (kod kuće ili u učionici). Svaki posjetitelj stranica koji se koristi/preuzima besplatne materijale slaže se sa sljedećim uvjetima:
1. Autorsko pravo na sve besplatne materijale zadržava Artmedia.
2. Artmedia ne preuzima odgovornost za korištenje i točnost sadržaja.
3. Komercijalna upotreba besplatnih materijala je zabranjena.
4. Nekomercijalna upotreba besplatnih materijala je dozvoljena uz uvjet zadržavanja osnovnog dizajna. Posebno, redak www.artrea.com.hr ne smije biti uklonjen s materijala.

Povezivanje na ove stranice
Na ove stranice možete se povezati s drugih stranica, ali samo u skladu s uvjetima i smjernicama.

Uvjeti i smjernice za povezivanje na web stranice www.artrea.com.hr
Stranice koje se povezuju na ove web stranice:
- smiju se povezati na sadržaje ali ih ne smiju replicirati
- moraju imati sadržaj primjeren dječjoj dobnoj skupini
- ne smiju sadržavati nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzni sadržaj;

Pravo na besplatno korištenje materijala bez traženja dozvole
Autori osobnih nekomercijalnih web stranica, kao i sve škole, knjižnice i neprofitne organizacije imaju pravo korištenja materijala objavljenih na ovim stranicama unutar svojih web stranica uz obvezu navođenja izvora korištenog sadržaja i uz uvjet da na svojim stranicama postave link na www.artrea.com.hr.

Odricanje od odgovornosti
Svi materijali dostupni za skidanje na stranicama artrea.com.hr rađeni su u dobroj vjeri i namjeri. Ukoliko primijetite bilo kakve pogreške, molimo Vas da nas obavijestite kako bismo mogli odmah izvršiti korekciju. Korištenje besplatnih materijala je dobrovoljno, te se autor ovime odriče bilo kakve odgovornosti.

Pravo na korištenje sadržaja i edukativnih CD-a u ustanovama, knjižnicama i neprofitnim organizacijama
Edukativni CD u izdanju Artmedie može se koristiti isključivo u osobne svrhe i zabranjeno je kopiranje ili distribucija bilo kojeg dijela bez odobrenja autora. Škole, knjižnice i neprofitne udruge ili ustanove mogu koristiti CD-e za svoje potrebe na više računala, posuđivati svojim korisnicima ili koristiti CD u nastavi ili obrazovnom programu bez dodatnih licenci ili naknada.

Zaštita autorskih prava
Svi sadržaji objavljeni na ovim web-stranicama kao što su grafički sadržaji, digitalni sadržaji, software i ostali sadržaj koji nije naveden, a objavljen je na ovim stranicama, vlasništvo su autora ovih stranica te su zaštićeni domaćim i međunarodnim pravima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualnog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba nije dopuštena.
Korištene slike preuzete su na 123rf.com / megapixl.com (ukoliko nije drugačije navedeno).

Korištenje kolačića (Cookies)
Ova web-stranica koristi kolačiće (Cookies). Korištenje kolačića, odnosno zabranu pohranjivanja kolačića, možete kontrolirati kroz postavke svog preglednika. Ukoliko je prihvat kolačića u Vašem pregledniku dopušten, te nastavite koristiti našu web-stranicu, pristajete na korištenje kolačića. Više o korištenju kolačića možete pročitati ovdje.
Povratak na sadržaj